Striptease

Am plătit-o pentru patru lapdance-uri și m-am îndrăgostit ca un tâmp.

 

Ieșisem cu prietenii în oraș. Unul dintre ei urma să comită păcatul uniunii spirituale și economice, căsătoria. Ultima lui noapte de viață nealterată. Am băut, așa cum beau bărbații, ca niște nesătui în fața iazului cu vodkă peste care dau din întâmplare, taman, în mijlocului deșertului cotidian. Și așa, șiroind de sudoare, cu apetituri carnalo-macho-testosteroniale, unul dintre noi, nu mai știu care, a propus să mergem la un club de striptease. Normal, uraaa, uraaa, uraaa, să mergem, pulpe și țâțe desuete, ce altceva, ce mai conta, să mergem, țâțele ne așteaptă. Și-am mers. Băutura să curgă, liniile să ne facă să tușim, energie, nebunie, învălmășeală, trupuri, minunate trupuri, ancestrale trupuri, detonații de iubire, și Ea. Holly cow. S-a așezat pe genunchiul meu stâng. Picior peste picior, fior în fior.

 

”Cine ești atunci când nu ești”, m-a întrebat.

 

I-am spus că sunt un scriitor nefericit care se chinuie să plătească facturi. Ea mi-a răspuns că urmează să fie licențiată în drept constituțional. Wow, holly cow. Universul s-a redus la noi și-a început să miroase a santal, a cardamon, a viitor. Ca o clipă ce-ți fute două palme și-ți ordonă s-o trăiești. Și-am trăit. Coatele sub cap, ochii închiși, trupul ei peste trupul meu. Frecându-se ca un proton de un electron. Am rămas îmbrățișați în separeu. O noapte întreagă m-a costat mult, dar a meritat.

 

Acum, avem doi copii. Și o casă pe marginea lacului. Suntem fericiți. Eu scriu cărți și tu plătești ratele. Seara, ca semn de mulțumire, îți masez picioarele. Ești o avocată de succes care și-a uitat, din păcate, adevăratul talent.

 

 

Când ne-am căsătorit, după nici un an de când ne întâlniserăm, prietenii nu m-au dus și pe mine la un club de striptease. Poate din invidie.

 

Păcat.

 

Cumpără povestea!

error: Content is protected !!