Birou

Colega mea de birou miroase a jacaranda.

 

Împărtășim același birou de aproape doi ani. Se poate spune că am ajuns să împărtășim aceeași viață, din moment ce petrecem împreună peste 12 ore din zi. Împărtășim cafeaua, iaurtul de dimineață, mâncarea de la prânz, pachetul de țigări, ba, am ajuns să ne bârfim chiar și partenerii de acasă. Suntem căsătoriți și avem fiecare dintre noi câte un copil. Zilele trecute mi-ai povestit că soțul tău te neglijează fiindcă are probleme cu erecția. Totul a pornit de la o ceartă datorată faptului că ai dat peste el în timp ce se masturba uitându-se la un film cu hermafrodiți. S-a ofticat atât de tare încât nu i se mai scoală. Și chiar îmi spui că e prost, fiindcă tu ești foarte deschisă la orice propunere.

 

”Dacă e bou, el pierde! Ducă-se la altele, dacă îl ține!”

 

Între noi n-a fost niciodată nimic mai mult decât o atracție.

 

”Hai cu mine să-mi caut o rochiță de vară!”

 

Aștept în fața cabinei de probă ca un bezmetic ce aleargă spre propria ruină. Intenționat sau nu, ai lăsat perdeaua care ne desparte trupurile, crăpată. Atât cât să mă lipesc cu privirea de picioarele tale lungi cât un stâlp de înaltă tensiune, atât cât să-ți adulmec chilotul alb care-ți strânge firav fesele, atât cât să leșin cu buzele peste sânii tăi care fac oglinda să tremure de bucurie!

 

”Îmi stă bine?”

 

Dar mă fac că n-am văzut iar tu te prefaci că nu mi-ai arătat. Cam așa se bucură de sex și partenerii noștri în fiecare seară, fără să știe că noi și atunci suntem la birou, cu gândul la acte.

 

Ne sărutăm pe obraz de fiecare dată când ne revedem. Și ne îmbrățișăm ca doi iubiți care urmează să nu se mai revadă vreodată.

 

”Ce bine!”

 

 

Cumpără povestea!

error: Content is protected !!